logo
bios

Završna javna rasprava: Regulacioni plan “Kralupi” –  Visoko

Objavljeno prije 9 mjeseci . u čet, avg 31st, 2017

Svim zainteresovanim građanima općine Visoko, Služba za urbanizam, stambene, geodetske poslove i katastar nekretnina Općine Visoko oglašava i upućuje javni poziv za

 

 

ZAVRŠNU JAVNU RASPRAVU

O NACRTIMA ODLUKA O USVAJANJU I PROVOĐENJU

REGULACIONOG PLANA “KRALUPI” – VISOKO

 

 

Općinsko vijeće Visoko je na 8. sjednici održanoj 31.05.2017. godine usvojilo Nacrt odluke o usvajanju Regulacionog plana “Kralupi”- Visoko  i Nacrt odluke o provođenju Regulacionog plana “Kralupi”- Visoko, za koje je otvorena javna rasprava u trajanju od 30 dana. Nosilac pripreme je Služba za urbanizam, stambene, geodetske poslove i katastar nekretnina, a nosilac “URBIS CENTAR” d.o.o. Banja Luka.

U četvrtak,  07.09.2017. godine  u 1400 h u velikoj sali Općine Visoko održaće se završna javna rasprava o nacrtima odluka o usvajanju i provođenju Regulacionog plana “Kralupi” –  Visoko.

Pozivaju se vlasnici zemljišta u obuhvatu Plana, kao i svi zainteresovni građani da prisustvuju završnoj javnoj raspravi, izraze svoje mišljenje, te daju prijedloge, primjedbe i sugestije.

 

Grafički prikaz granice obuhvata Plana na sljedećem linku: https://www.dropbox.com/s/zhs7ilw08fr4uxs/02.1%20-%20Geodetska%20podloga.pdf?dl=0

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh