-TopSLIDEVisoko

Gradonačelnik Ganić obišao Regionalni teniski centar na Ravnama (foto)

Pripreme za otvorenje Regionalnog teniskog centra u parku „Ravne 2“ u našem gradu u završnoj su fazi, a danas je terene zajedno sa dr. Semirom Osmanagićem obišao i gradonačelnik Visokog Mirza Ganić. Dr. Osmanagić je gradonačelnika upoznao sa svim dosadašnjim radovima koji su se desili u proteklih nešto više od dva mjeseca, ali i sa samim kompleksom, koji je sa dva vrhunska terena i pratećim objektima, na svjetskom nivou.

– Ponosan sam što će naš grad dobiti jedan ovakav teniski centar koji je u rangu najboljih svjetskih teniskih centara. Visoko će sutra ponovo biti u svim regionalnim, ali i svjetskim medijima i ponovo iz Visokog šaljemo jednu dobru, pozitivnu priču, tako da sam sretan što sam na čelu grada iz kojeg u svijet idu samo pozitivne priče, a tako ćemo nastaviti i u budućnosti. – kazao je nakon posjeta gradonačelnik Ganić.

Inače, za sutra je planirano i svečano otvorenje kojem će prisustvovati brojne zvanice iz javnog života naše zemlje, ali i zemalja regiona, kao i vrhunski teniski mečevi, koje će pratiti preko 130 novinara iz više od 60 medijskih kuća.

visoko.gov.ba

Mirza Ganić

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close