logo
bios

Grad veličine oraha zatrpao Split, a slijede nove padavine

Objavljeno prije 10 mjeseci . u ned, sep 17th, 2017

Najviše padavina očekuje se na području Istre, Kvarnera i Gorskog Kotara… Bh. meteorolozi za danas su također u cijeloj BiH najavili olujno nevrijeme sa kišom i jakim vjetrom, a očekuje se i grad

Obilna kiša koja je danas zahvatila veći dio Hrvatske stvara velike probleme pa je tako, kako piše Dnevnik.hr, trenutno najkritičnije u Ogulinu gdje su zatvorene neke ceste, a voda u samom gradu ulazi u podrume.

Zbog obilnih kiša voda na području grada je u podizanju, a građani zovu zbog sve više intervencija. Voda ulazi u podrume stambenih i poslovnih objekata u gradu. Također, zatvorene su neke lokalne prometnice.

Kako javlja Jutarnji.hr, problema drugi dan zaredom ima i u Novom Vinodolskom. U Facebook grupi “Novi Vinodolski” neki građani su objavili snimke i fotografije koje pokazuju kako izgleda cesta, koja je u potpunosti prekrivena vodom.

 

nevrijeme-hrvatska2

IstraMet je na svojoj Facebook stranici također pokazao kakvo je vrijeme u ovim trenucima u Novom Vinodolskom, a haotično je i Splitu gdje se poslije 10 sati spustilo olujno nevrijeme s tučom veličine oraha.

 

Prema prognozi, nedjelja bi ipak trebala biti nešto mirnija od subote, no smirivanje se očekuje tek u poslijepodnevnim satima. Najviše padavina očekuje se na području Istre, Kvarnera i Gorskog Kotara, no za razliku od subote kada je DHMZ izdao crveni alarm danas je upozorenje narančasto, što znači da je opasnost manja, iako i dalje znatna.

U ponedjeljak se očekuje novo naoblačenje i opet obilna kiša diljem Hrvatske.

 

Bh. meteorolozi za danas su također u cijeloj BiH najavili olujno nevrijeme sa kišom i jakim vjetrom, a očekuje se i grad.

 

(DEPO PORTAL)

 

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh